Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Këmba e UÇK-së edhe mund te dal se ka qenë koka sajë

Politikë

 Lufta jonë e drejtë për çlirimin e vendit ka aq shumë fakte e dëshmi në pritje sa që do të shkon bukur gjatë deri tek fundi i zbardhjë së realiteteve të sajë. Vetëm deri tani, jan publikuar mjaft nga ato fakte e dëshmi sa për ta thirr mendjën e të fjeturve të cilët nuk hezitojn të thonë se, ne nuk kemi bërë luftë, ne nuk e çliruam vendin, na çliruan të tjerët !!!. 

Pa ndihmën e të tjerëve kryesisht të NATO-s, Lufta jonë e drejtë më moton,, O vdekje o Liri“po rrezikonte ta kriminalizoj neutralitetin e politikës nderkombëtare dhe kështu, u puqen dy intervenime të drejta për ta shpetuar vendin tonë dhe moralin politik të progresistëve nderkombëtar.

 


 

 

 

 

Uroj që kjo vlerë të kuptohët dhe vazhdohët drejt progresit të shekullit XXI për të sjellur paqe të qendrueshme në Ballkan.Europë e më gjërë.   

Rrjedhat e fundit si tepër të mjegulluara në vendin tonë, mund të sjellin epilogje të ndryshme por, edhe mund të dal e verteta e cila do të na befasoj ku, këmba e UÇK-së mund te dal se ka qenë vet koka sajë dhe kështu mund zbolohen disa të quajtura kaka të UÇK-së e që nuk kanë qenë as këmba e sajë dje, e aq më pak karakteri i idealeve tona sot.

Të rënët për çlirimin e vendit, tani verbalisht nuk flasin, ata dhe rënja e tyre është mesazh për ne ku na thonë ,,Hulumtoni realitetet dhe rezistoni deri në vdekje, lufta nuk është vetëm për të vdekur në të“

Nuk ka Gjykatë Speciale e cila don ti denon realitetet e pastra të luftës sonë të drejtë, ashtu siq NATO ndihmoj luftën tonë të drejtë, shpresojm dhe urojm që edhe Gjykata Speciale të na ndihmoj në zbardhjën dhe pastrimin nga gjithë çfarë na ndodhi në emër të luftës tonë të shenjët për çlirimin e vendit tonë.

Krejt në fund, një thënje më VIDEO shtesë nga z. Rifat Jashari nga edhe nuk munda të mos i thëm dy fjalë sa u tha apo lexua më lartë.

Rifat Jashari : ,,Ky ishte vullneti i Luanëve tonë të cilët lanë jetën luksoze në Europë për tu radhitur në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës. Sot e përgjithmonë mirënjohës atyre“

VIDEO:
https://www.facebook.com/RifatJashariOfficial/videos/1508711782550451/

Luzern 04.01.2018

Xun Çetta

E sot 05.01.2018 e lexova një mesazh shumë serioz nga pjesa e progresistëve të faktorit nderkombëtar më sherbim në vendin tonë. A do ta dëshmojn seriozitetin e tyre  ? mbetet ta shohëm por, nuk besoj ta vetkompromentojn seriozitetin e tyre . Nuk e kam fjalën për këtë treshe këtu ku po lexojm, por e kam fjalën pa dallim kush do dal si pjesë e krimit. Lexo më shumë :

Mediat ndërkombëtare shkruajnë për Thaçin, Haradinajn, Veselin dhe ultimatumin e rëndë për Kosovën

Bota Sot MË: 5 JANAR 2018 NË ORA: 09:41

http://www.botasot.info/aktuale-lajme/815152/mediat-nderkombetare-shkruajne-per-thacin-haradinajn-veselin-dhe-ultimatumin-e-rende-per-kosoven/

 

 

Këmba e UÇK-së edhe mund te dal se ka qenë koka sajë

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.