Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Ditëlindja jote pa ty Ilir do të jetë e vështirë. Rrugë të mar për St. Gakllen

Familiare

 Ilir, neser ne do të ndiejm merzi pa ty në ditëlindjën tënde, por ti mos u merzit, shkolla ka rëndësi, ditëlindjët shkojn e vinë. Java e kaluar para vitit të Ri të ka kaluar shpejt atje, erdhe dhe pushova një javë, festuam natën e Vitit të Ri dhe tani edhe një javë do të kaloj shpejt dhe ditëlindjën tënde do ta festojm pasi të kthehësh ti mga St.Galli-ni Ilir. Urime sot në këtë mengjes të hershëm për neser djali i babit. Rrugë të mbarë e kalo mirë.

Luzern 02.01.2018
Xun Çetta

 


Noticë:

Ditëlindja jote pa ty Ilir do të jetë e vështirë. Rrugë të mar për St. Gakllen

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.