Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Unë në këtë natë feste, pushova dhe më familje festova, as nuk lexova e as komen

Familiare

Mendoja se është vështirë të mos lexoj,të mos shkruaj e komentoj por jo, unë u kënaqa duke pushuar dhe me familjën time duke festuar.

Urime dhe Gëzuar të gjithëve 2018

Luzern 31.12.2017
Xun Çetta

 


  

Unë në këtë natë feste, pushova dhe më familje festova, as nuk lexova e as komen

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.