Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Urimet e mia këtë fund viti dhe fillim vitit të Ri, do doja të ishin më ndryshe

Kulturë

Nata e fundit të këtij viti le të jetë natë feste dhe urimesh për gjithë ne, më shpresë se do të fillojm procese të reja dhe të mbara në vitin i cili po fillon nerer. Kthim mbrapa siq i lexojm nganjëhere skeptikët e proceseve tona jo se jo, këtë gjë duhet ta dinë dhe besojn skëptikët.


Jo vetëm tani në këtë natë feste por asnjëhere, nuk kam mund dhe nuk do mundëm në të ardhmën ti lexoj, klikoj e as komentoj të gjitha postimet tuaja të nderuar/a mikesha e miq të facebooku-t. Besoj dhe shpresoj të kuptohëm drejt në këtë pa mundësi timën e cila do më merrte kohë dhe dobësonte shendetin tim.

Si shenjë respekti për gjithë juve që më shkrimet tuaja po kontriboni në facebook, unë në kuadër të urimeve tuaja, po i ndaj vetëm dy koment-pergjigje të ndryshme njera nga tjetra ashtu soq urimet e tyre ishin të ndryshme.

Unë uroj, që këtë natë feste ta kaloni më të gjitha të mirat, në gëzime e hare, kush pranë familjeve tyre e kush në mbrëmje muzikore varësisht organizimeve dhe perzgjedhjeve tyre.

Gëzuar viti i Ri 2018

Ja këtu, dy komente çfarë bëra, në pergjigje të dy urimeve të ndryshme pa dashur ti ndaj nga tjerat aq sa ju kam lexuar, pranuar e komentuar:

Koment pergjigje-1-

Xun Çetta : Urime viti i Ri i cili uroj të mos i perserit praktikat e vjetra Milazim shoqi ngase kështu mund të mbetemi duke pritur e percjellur Babadimrat më thas të mbushur për plotë dhurata e urime. Urime e për shumë vjet më radhë Gëzuar

Koment pergjigje -2-

Link-lidhja:

https://www.facebook.com/milazim.maraj/posts/1826383454321467

Xun Çetta : Urime edhe juve i nderuar Meti dhe gjithë atyre të cilët shkrijn energjitë pozitive për vendin tonë në kuader të organizimit tuaj gjithëandej Botës Shqiptare. Uruar dhe vetëm gëzime paqim i nderuar Meti dhe kështu, viti 2018 letë jetë vitë i mbarësisë. GËZUAR

Link-lidhja :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1947274585590680&set=a.1409276412723836.1073741828.100009244731940&type=3&theater

Luzern 31.12.2017

Xun Çetta

 

 

Urimet e mia këtë fund viti dhe fillim vitit të Ri, do doja të ishin më ndryshe

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.