Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Edhe një koment,tani mikut tim Demë Jashari mbi vlerësimin e bërë Luftës UÇK-së

Politikë

 Në po këtë pikë, në po këtë konstatim tuajin Demë i nderuar, shpejt do takohën gjithëata të cilët e deshtën çlirimin e vendit pa dallim partish politike. Jo pak të quajtur të luftës do ta urrejn mundësinë që ju dha të perfitojn nga lufta dhe në emër të sajë pa bërë asgjë. 


Po i nderuar Demë, do ta urrejnë fatkeqsinë e tyre që patën ashtu siq do ta urrejn vehtën edhe jo pak nga ana tjetër, pra edhe ata të cilët vjellën mbi vlerat e luftës vetëm pse vet nuk ishin pjesë e sajë as më shpirt e as më zemët.


Këto kthesa morale do ndodhin shpejt mik i nderuar ngase vet gjaku nuk e bartë krejt këtë çfarë ndodhi për kaq vite pas çlirimit të vendit tonë i nderuar Demë Jashari. Ju Demë, ishit dhe mbetet në LDK por jo pjesa e pa arsyeshme në proceset nëper të cilat kaloj populli, vendi ynë. LDK ka pas, ka dhe do të ketë shumë njerëz të perkushtuar për vendin. Ju pergëzoj për shkrimin i nderuar

Këtu, Shkrimin burim i reagimit tim tek profili i Demës në facebook :

Deme Jasharii facebook 27.12.2017 ora 23 e 18 orë më parë në Viber  

Lufta dhe sakrifica e popullit shqiptar të Kosovës është e kahershme e ne vazhdimësi, kurse UÇK lindi dhe u krijua si rezultat i këtyre përpjekjeve.
Lufta çlirimtare ishte e drejtë dhe e pastër. 
Kishte edhe ndonjë që u fut si mish i egër me qëllime dhe detyra të caktuara.
Pati edhe profiter e të paskrupullt.
Kjo ishte ajo shtresa e zezë e UÇK- së.
Kurse shumica apsolute ishin vajza e djemë të devotshëm e të përcaktuar për liri - deri në vetflijim.
Po, kishte mundësi që drejtësia vendore të mirrej me kriminelët.
Tani jemi në një situatë tjetër.
Individët kaqbërës le të dalin para drejtësisë, por të ndalet turri çmendurak për përgjithësime!

Link-lidhja:

https://www.facebook.com/deme.jashari/posts/1222268541238713

Luzern 28.12.2017

Xun Çetta

 

Edhe një koment,tani mikut tim Demë Jashari mbi vlerësimin e bërë Luftës UÇK-së

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.