Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Gjithë komunitetit të besimit Katolik Shqiptar e më gjërë,Urime Krishtlindja

Kulturë

 Uroj që kjo festë e lindjës së Krishtit të jetë një festë paqeje, mirëkuptimi e harmonije pa dallim besimësh kudo në botë si shperblim i ditës së lindjës tij i cili më vonë, u sakrifukua po ashtu për paqe e liri mes njerëzish.

Urime dhe vetëm gëzime paqi në këto ditë festash të këtij fundviti.

Luzern 24.12.2017

Xun Çetta

 

 

 

Komentimet në facebook:

Adem Zuka : O Xun, te urosh diçka qe eshte e gabuar bie edhe ti ne ate mekat, kjo nuk eshte e vertete se Isa ka lindur ne kete date por ka lindur ne muajt e veres qershor apo korrik, kjo eshte nje date e sajuar. Pastaj permende sakrifikimin i cili nuk eshte e vertete se eshte kryquar ne kryq sepse per te eshte kujdesur Zoti i madherishem dhe e kane kryquar tjeter kend, ndersa Isa eshte terhequr dhe do te kthehet kur don Zoti dhe do ti ndeshkoj genjeshtaret krishter.

Xun Çetta : Mik i nderuar dhe respektuar Adem, e di se je adhurues i shkrimeve të mia dhe gjithë publicistikës sime si dhe dhe nga ana ime më të drejt reagimi e kundershtimi aty ku mendoni se mund gaboj.Kritika e arsyeshme dhe e argumentuar është ilaq për mua. Nuk mendoj se jam ndalur drejt hulumtimeve dhe konstatimeve mbi të vertetat historike kombëtare e fetare, këtë gje besoj e din dhe e beson. Në këtë mesazh urimi, deshta të mos kalojm në ketë nivel debati më shpresë se kështu ruajm njëritjetrin për të debatuar hera tjera.
Urime festa dhe pusho e qetsohu i qetë ngase edhe Muhamedi A.S do ta preferonte po këtë gjë që ju thëm unë. Do takohemi ndonjëhere dhe të më kuptosh më për së afermi. Shendet i nderuar

Adem Zuka : Falemnderit per miresjellje o Xun, por piken kyqe tash e kam leximin e librave dhe gjate leximit po hetoj shume genjeshtra qe na jane imponuar e per ate reagoj ndaj disa individëve qe shpresoj ne ta per mos ti lene te rreshqasin edhe me teper ne gremine. Nese lexon edhe me teper do ti vertetosh disa verejtje qe ti beje se nuk jane me mendje te keqe por nga simpatia qe ndjej ndaj njerezve qe ua kap mendja...

 

 


Gjithë komunitetit të besimit Katolik Shqiptar e më gjërë,Urime Krishtlindja

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.