Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Edhe një marrëveshje për vendin tonë. Uroj të realizohët nëse është menduar mirë

Lajmet aktuale

  Shumë është shkruar dhe është folur tash sa kohë per mes mediave tona të shkruara dhe elektronike për Termocentralin “Kosova e Re”. Unë nuk di bash asgjë në këtë drejtim, jo vetëm pse nuk është lami të cilën e njoh, por edhe për vet faktin se kam lexuar e dëgjuar pa u marr shumë më këtë problem gjithësesi më interes për vendin. 


 

 

 

 

 

 

Kam dëgjuar e lexuar ekolog të ndryshëm dhe vërejtjët e tyre, po edhe njerëz të cilët e njohin mirë këtë lami energjetike por ja se nuk kam as edhe një guxim të thëm diqka që nuk di.

Lutëm natë e ditë që kjo marveshje, ky vendim të dal si një e mirë në drejtim të ndriqimit të vendit tonë nese disi do dalim nga terri në të cilin është vendi ynë. Drita do të vie një ditë pa dallim si dhe në cilat forma ngase populli ynë e meriton dritën.

Urime Kosovë e Re më termocentral të ri.

VIDEO-Drejtpërdrejt nga Qeveria ku nënshkruhet marrëveshja për Termocentralin “Kosova e Re”:

https://www.facebook.com/GazetaZeri/videos/1743317825688534/

Luzern 20.12.2017

Xun Çetta

Edhe një marrëveshje për vendin tonë. Uroj të realizohët nëse është menduar mirë

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.