Po, realisht sot kaloj ora e durimit karshi mos afrimit rreth tri pikave bosht i politikave tiona për vendin. Nga tani, kushdo që tenton ta rrëzoj tjetrin vetëm për të ardhur vet, jam i sigurt se do të perfondoj pa qeveri, madje ulsët do mbesin pa njërin dhe pa tjetrin.

Pergjegjësia i pret ndoshta të gjithë bashkë në ulsën tjetër. Foto, Epoka para Gjyqit-Sot Popullit.

Jo, nuk po kërcënoj por po parashikoj fatin e shumë haramgjinjëve në politikë. Ora kaloj 12-shin, mos të harrojm

Luzern 04.12.2017

Xun Çetta 

Komenti shtesë në facebook:

Xun Çetta : Tani ora po ofron 24 e mesnatës, i falenderoj gjithëata të cilët më paskanë kursyer mua dhe shendetin tim por ja se unë nuk po kursej vehtën time.

Frika është pjesë e ligësisë, ligësia është pjesë e vetvrasjës politike. Ka kaq vite më radhë që kur të gjithë thirrën në emër të popullit, kështu ata manipuluan më popullin dhe arritën të mbledhin vota sa për ta sakatosur vendin në emër të votuesve tyre.

Ka vite të tëra që kur ishte pergaditur projekti i STOP-it tyre po nga ky popull dhe veprimtar besnik tij. Projekt ky i cili do fillonte dhe realizohëj në tri (3) faza sejcila në paralajmërim të tjetrës deri në finale të qellimit tij por çfarë ndodhi ? Jo pak të quajtur veprimtar e patriot, spiunuan projektin varësisht kush ku ishte futur ilegalisht në emër të kthesave dhe kështu plagjituan pjesën më të mirë të projektit,  jo për ndryshim por për mashtrim të radhës.

Mjerisht të tillë karakteri njerzish të quajtur veprimtar, luftetar e patriot, na dualën të shumt dhe gradualisht, kur u zbuluan, ata ikën nga projekti duke kaluar poashtu ilegalisht andej nga kishin spiunuar projektin e ndryshimeve.

Tani puna e projektit të ndryshimeve, jam i sigurt se do të shkoj ndryshe nga është plagjituar deri tani sa për propagandë, madje duke i nderlidhur gjithë të rrezikuarit e këtij krimi tyre të deritashëm politik.

Qytetarët, masovikisht nuk kanë si ta kuptojn projektin i cili tashmë nuk do të bie pre e spiunimit brenda nesh, projektin mund ta kuptojn intelektual të ndershëm, veprimtar e patriot, madje të shumt brenda vet institucioneve të cilat i kontrollon dhe menaxhon politika e deritashme, pra mjaft kuadra këto të cilat kanë mbetur brenda por pa forcë e guxim ta zbulojn pritjën e tyre.

Ndryshimët, për shumë kënd të dhimbëshme por shpetim për popullin dhe vendin tonë do të jenë realitet për të dëshmuar para bote se, populli ynë ka kaluar dhe mund ti kalon situatat pa dallim nivelit të krimit mbi popullin tonë.  

Frikacakët, edhe të ndershëm qofshin, hije e vrugt do bie mbi ta , mos u friksoni nga kthesa e madhe e cila na pret.