Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Festa 28 Nentorit u festua edhe në Küttigen të Zvicrës Arif Vladi e ndezi sallën

Kulturë

  Në këtë mbrëmje, para atmosfërës së ndezur festive, patëm kënaqësinë ti dëgjojm katër orator nder ta edhe Arif Vladi, fjalime këto më të mira të mundëshme kushtuar kësajë feste, perjashtuar një lëshimi tepër të pa matur e më zarar për hulumtues të mirëfillt të ngjarjeve historike.

Pas fjalës tyre, gjithësesi më vlera për situatat në këtë festë kombëtare, filloj programi muzikor e argëtues për të perfunduar më vallëzimin e atyre të cilët kanë prirje dhe vullnet për vallëzim .

Luzern 02.12.2017

Xun Çetta

Facebook më shumë foto:

https://www.facebook.com/xcetta/posts/1699349783418478

 

 


Festa 28 Nentorit u festua edhe në Küttigen të Zvicrës Arif Vladi e ndezi sallën

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.