Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Jeta në manipulim më tjerët

Lajmet aktuale

Ndoshta jeta gjithëherë paska qenë e tillë por tani po zbulohët më shpejt e më mirë.

Pa manipulues dhe të manipuluar jeta nuk ka qenë dje, nuk është sot dhe kam frikë se kështu mund të vazhdoj edhe bukur gjatë.

Manipuluesit pa të manipuluarit nuk do ishin këta që janë dhe po zbulohën për herë e më shumë dhe më mirë.

Për mua si fatkeq i kësajë jete, do të ishte fat i madh po të isha i manipiluari i njërëzve të mirë dhe krijuesve të mëdhënjë por ja se edhe kështu, kam një fatë më të vogël, edhe pse fatkeq kam një fat derisa nuk u bëra pjesë e manipulimeve për kaq kohë sa bota është e kapur nga të këqijt dhe shoqëria jonë e më gjërë mjerisht po funksionon më defektet e kësajë jete.

Luzern 02.12.2017

Xun Çetta

 


Jeta në manipulim më tjerët

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.