Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Shkruani e këndoni, pikturoni e vallëzoni, vendi ynë do bëhët ashtu si e duam

Politikë

  Bota mund të na persekutoj perseri, por ne, jemi dhe do të mbiesim të pa ndarë aty në trojet tona.

Shkruani proza, satira e poezi dhe këndoni, pikturoni e vallëzoni, vendi ynë do bëhët ashtu si e duam ne.

Pjesa e botës së civilizuar, do ta ruan ndërgjegjën e sajë të fundit dhe shumë shpejt do të na kuptoj se ne , më të mirat dhe të këqijat tona në tranzicion, jemi pjesë e progresit të sajë…

Mos të bëhemi ne vet e keqja e fatit tonër.Prapa nesh, aktualisht vërtert po shihet zi dhe vetëm zi por, e bardha do të ndriqoj shpejt.

Luzern 27.11.2017

Xun Çetta


Shkruani e këndoni, pikturoni e vallëzoni, vendi ynë do bëhët ashtu si e duam

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.