Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Mos të pendohemi për punën pa dallim rezultateve jo të nivelit të duhur

Politikë

 

Mos të pendohemi për punën pa dallim rezultateve jo të nivelit të duhur e të merituar.

Të pëndohëmi për punën dhe kontributet pa dallim zhgenjimit, kjo do të thot ta mallkojm vendin ! JO, kjo nuk i falët askujt.

Takimi ishte mbajtur më 01.11.1991 në Hizkir

Xun Çetta facebook rreth 6 vite më parë ·sot 27.11.2017  


Isha paksa më i rëlaksuar kur mora fjalën për dy minuta pa e tepruar si zakonisht qe di ta teproj dhe jem i ashpër. Ndodhi kjo qetësi me vetëm dy minuta para mase për faktin se referatin e lexuar nga Qaush Zeka,tani për shumë arsye më duhet ta them se e kisha përgatitur unë dhe nuk kam pranuar ta bëj këtë parasë të më premtohet se nuk do u tregohet kryetarit të tyre Skënder Shala e as Nysret Krasniqit. Ata nuk do ta lejonin të lexohet referat i përpiluar nga unë e aq më tepër jo më këtë përmbajtje. 

Këtë referat,lexuar nga Qaushi Zeka ,ai bashkë më Rifat Shoshin referatin besnikërisht e kishin mbajtur fshehurazi nga Skënderi dhe Nysreti. ashtu siç ishim marr vesh një ditë më parë në Vitznau ku kishin ardhur tek unë që të ju ndihmoj. 

Takimin e plotë me referatin lexuar nga Qaush Zeka shumë shpejt do ta kemi në Uebfaqen e re 
www.info-cetta.com

Takimi ishte mbajtur më 01.11.1991 në Hizkir.

Facebook:

VIDEO:

https://www.facebook.com/xcetta/videos/298423070177830/


Luzern 27.11.2017

Mos të pendohemi për punën pa dallim rezultateve jo të nivelit të duhur

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.