Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Urime festa jonë kombëtare 28 Nentori kudo që jeni, punoni e jetoni

Kulturë

 Gëzuar dhe për jetë e mot në festa të tilla u dëgjofshim dhe më kënaqësi kujtofshim njëritjetrin në këtë prag festash tona të perbashkëta. U tëntua të na ndalojn këtë festë gëzimi dhe të na ndajn këtë në krahina, por rezistimi i popullit më në fund e bëri të vetën

Rënja e dëshmorëve më po këtë ideal bëri që ne, më e pa të meta kohe, të mbesim Shqiptar.

Lavdi atyre që ranë, i qofshim fal rezistencës sonë kombëtare.

GËZUAR 28 Nëntori.

Luzern 26.11.2017

Xun Çetta


Urime festa jonë kombëtare 28 Nentori kudo që jeni, punoni e jetoni

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.