Nese nuk gabaj, jam nder të parët i cili kam kundershtuar qendrimet e kryerministrit Mistafa për demarkacionin dhe pika tjera por, po ashtu jam ai i cili kam paralajmëruar në kohë të duhur se Qeveria Mustafa më atë gjysmë qeveri të cilën e kontrollon dhe menaxhon ai, pra ish kryeministri Mustafa është kah e ngrit vendin në fushën ekonomike dhe kështu po e stabilizon vendin më ngritjen e xhidipisë nacionale.


 

Sot pas kaq kohe po pranohët fakti se Qeveria Haradinaj po e gëzon këtë sukses të Qeverisë të cilën e rrëzuan pa menduar mirë çfarë bëjn.

Tani po paralajmëroj se, rrëzimi i Qeverisë Haradinaj pa i menduar mirë percaktimet e tij si kryeminister për demarkacionin, bërjën e vendit më Ushtri, Asocioacionin e komunave Serbe etj, neser do dalin se kanë rrënuar procese të cilat i kishim në dorë në nivelin më të lartë të pushtetit- shtetit tonë.

Unë jam dhe mbetëm jasht partive politike por,më gjakftohtësi  e shoh se po mirret nga unë në pika të caktuara. Po, më duhët ta pranoj se po mirrët, por më gjysma nuk shkohët perpara, kujdesë ...

Vendi vërtetë në krizë politke por ne bashkë mund ti dalim zot vehtës tonë për të mos lënë zi dhe vetëm zi prapa nesh siq shihët në foto.

Luzern 24.11.2017

Xun Çetta

Komentet në facebook :

Xun Çetta : O shqiptar të politizuar tej mase, mos bluani miser dhe grur më të njejtën kohë se mbetemi pa bukën të cilën e duam dhe jetësisht e duam atë

Muhamet A Sadrijaj : Respekt per te Madhin Xun Qeten

Fatos Varosi : I madh je