Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Lajmi më të cilin më goditi miku Adnan Hulaj : Allahi me xhenet te meshiroft Daj

Lajmet aktuale

Xun Çetta Po nga erdhi ky lajm i zi e i pa pritur mik i nderuar Adnan !!!
Më le pa frymë e lere më të mund ti thëm dy fjalë për Sadikun aq i sinqert që ishte. Nuk jam kah e pranoj si lajm të vertetë derisa të qetsohëm. Paraprakisht një ngushëllim familjës, shokëve dhe miqëve Mergimtar për lajmin e humbjës së Sadikut e paskam detyrim pa dallim gjendjës në të cilën u gjënda. Ngushllime dhe u preht në paqe trupi i Sadikut

 


Lajmi më të cilin më goditi miku Adnan Hulaj : Allahi me xhenet te meshiroft Daj

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.