Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Ka kohë që kur thëm se njerëzit e mëdhënj po na ikun, Lavdi i pavdekshmi Kasem

Lajmet aktuale

LDBSH vizitë veprimtarit, shkrimtarit të shumë vëllimeve, publicistit të çështjes kombëtare z. Kasem Terbeshina për të cilin kishim të dhëna se është i rreptë në kritika për çka edhe vendosem që i urti, fjalë pak e vepra të mëdha Dr Lazër Radi të jetë përballë tij në emër të grupit tonë.

Befasia ndodhi kur z. Terbeshina  na doli më konstruktivi dhe tepër mirëkuptues i qëllimeve dhe nismës sonë.-Tiranë 11.01.1993-

Në përkujtim të takimit tim të të parë më z. Terbeshina i cili më pas, për herë më shumë më ka bindur sesi mund të mbetësh ai që je pa dallim kurtheve nga tjerët.

Lavdi për jetë e mot veprës suaj Kasem, i madh dhe i pa vdekshëm mbete tek ne.

 Për më shumë Link lidhja :

http://info-cetta.com/modules.php?name=News

Luzern 16.11.2017

Xun Çetta

 


Ka kohë që kur thëm se njerëzit e mëdhënj po na ikun, Lavdi i pavdekshmi Kasem

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.