Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Sa më i hapur e i sinqert aq më shumë të mbyllin kujdestarët e së keqës

Lajmet aktuale

Erdha në Kosovë më një iniciativë tepër më interes për vendin në këto rrethana ku kanë perplasur vendin tonë, as edhe një personalitet e as individ i thjesht, nuk mbet pa e admiruar emisionin si iniciativë shumë të qelluar e në kohë por, si gjithëherë edhe tani, kujdestarët e së keqës së vendit tonë pakicë nga majat e vendim marrjës, arritën ta shqyrtojn atë dhe parandalojn këtë të mirë e cila do ishte një fillim nga më të mirat të mundshme për gjendjën aktuale në Kosovë.

Edhe një goditje e radhës kjo në kohën kur vindit duhej dhe mund ti ndihmohej, ndodhi kjo e keqe për të mi kujtuar shumë të këqija tjera në kohën kur mund dhe duhëj ta thërrasim mendjën e jo të te parandalojn ty në kohën e duhur dhe më pas shumë më vonesë ta bëjn vet më 101 prapaskena.


Unë edhe në këtë fatkeqësi praktike, gjeta dhe piketova shumë personalitete dhe emra më vlerë të cilët janë ndier më keq dhe më të zhgënjyer se unë vet por, hirarkia vendos dhe kultura e njerëzve më vlerë amortizon të keqen për të mos u thelluar ajo akoma më shumë.

Unë nga sot e tutje, nuk pranoj prononcim e as intevristim në rrugë siq shihët në foton e mengjesit të hershëm, tashmë kam përvojat në vite të cilat më thonë STOP ngase, sa më i hapur e i sinqert të jesh, aq më shumë të mbyllin kujdestarët e së keqës për të te lënë vlerë të gjuajtur në rrugë. Kjo është Kosova dhe gjendja e saj sot.

Prishtinë 02.11. 2017
Xun Çetta

Sa më i hapur e i sinqert aq më shumë të mbyllin kujdestarët e së keqës

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.