Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Na iku mendimi dhe fjala e lire e më ndikim, do duhej të ishte e kun

Lajmet aktuale

Aktualisht jam në qendër të Prishtinës, i ngarkuar më shumë probleme të vendit dhe më ato të miat personale.

Është kohë fushatash nga më të egrat dhe në gjitha fushat, si në atë politike e fetare po edhe nder familiare.
Si i pa parti dhe as militant besimesh, në këto situata, nuk ke si të mos ndihësh i vetmar edhe pse nga gjitha anët, në rrugë, në kafiteri nga ku po shkruaj, në komunikacion i degjon qytetarët ta shprehun mjerimin dhe tmerrin i cili ka mbuluar vendin tonë.

Nisur nga ky hulumtim i drejtperdrejt e shoh se jam shumicë pa ndikim përball pakicës e cila ka gllabruar të gjitha mundësitë e vendit tonë për ta bërë vendin ashtu si e duam dhepër të cilin punuam.
O zot, kthehu perkohësisht e merru më ne por jo të anosh andej nga kanë shkarkuar të keqën.

Prishtinë 31.10. 2017
Xun Çetta


Na iku mendimi dhe fjala e lire e më ndikim, do duhej të ishte e kun

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.