Politikë

Zgjedhjët tashmë erdhën, shumë miqëve e ndonjë mikeshe nuk ju kam përgjigjur bash për qefin e tyre në ftesat dhe mesazhët e tyre të besimit në mua.

Tash sa kohë kam marr ftesa e mesazhe të ndryshme si :

,,Votoni masovikisht për xxxxxyyyyyy“, pra secili fton të votohet partia dhe kandidati apo kandidatja e i preferuar i e tij. ,,Epini grushtin e fundit kriminelëve“ perfundonte mesazhi.

Tjerat forma mesazhi:,, E di se po qendron si neutral në këtë fushatë dhe mendoj se më të drejt mik i nderuar por e di se ti voton dhe sygjeron tjerët ta votojn më të mirin. Vendi është lodhur nga krimi i gjitha niveleve, edhe kështu në heshtje ndiko se njerzit e krimit janë bërë të pa prekshëm, ata dojn goditje të fortë“

Kështu mbarojn citatet tjera poafersisht si këto.

Unë, i tretur në sa e sa telashe tjera pa perjashtuar zgjedhjët, disave të cilët nuk munda ti anashkaloj në pergjigje, vendosa ta bëjë një pergjigje dhe secilit veq e veq, vetëm më KOPY posto dhe konkretisht duke mos humbur kohë ky ishte teksti për të gjithë :

Grushtin e suksesshëm dhe meritor do ta kishin marr siq nuk u ka munguar kurr mga njërzit e rezistencës, po sikur ata të ishin në një parti të vetme por, mjerisht për të na vështërsuar, të pakten për të na amortizuar goditjën tonë, ata janë shpërndar në gjitha partitë politike. Edhe kësajë beteje do ja gjëjm ilaqin.

Shëndet dhe FLM për thirrjën, mesazhin tuaj.

Pra e di se asnjërin nuk e kam knaq më pergjigjën time, por ja se unë më në fund po vi të votoj, unë të dielën jam atje.

Nëse, këto ditë nuk jam aktiv më shkrime, tashmë po dihët arsyeja.

Luzern 20.10.2017

Xun Çetta