Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Kur tjetri është, dhe bënë mirë, ndiju edhe ti mirë se e keqja largohët më leht

Familiare

Kështu për herë të dytë, sot po ndihem mirë kur njerëzit i mi janë dhe bëjn mirë. Ka edhe shumë çka për të i thënë të gjitha anët e medaljës , por ato mbesin për më vonë.


Motivuar nga, Zeqir Mehmetaj, facebook 05.09.2017

Fundi i kësaj jave, do të shenoj edhe fillimin e një jete më të mirë për këtë çun te vogël, i cili shpejtë do të bëhët me shtëpi të re, falë zemërgjerësisë së bashkatdhetarit Shaban Beqir Çeta nga Trubuhoci, me qendërim në Zvicër.

Edhe Krytari i Komunës së Istogut, mbështeti këte donacion, duke i premtuar perfituesit, i cili ishte edhe ne listën prioritare te Komunes, se do ti ndihmoj ne rregullimin e dokumentacionit, planit të shtëpisë dhe dhënjë e lejës së ndërtimit, të gjjtha gratis. Per detaje shtesë, ne fillim të puimeve.Poashrtu nje rol te veqant ne ndremjetesim, pati edhe Radio Fontana.

Mes tjerash edhe komenti im:

Xun Çetta :  Më kënaqësi e lexova lajmin dhe u ndjeva mirë, madje shumë mirë kur kuptova se, Shabani tani për herë të dytë ka gjetë apo ka krijuar mundësit, kohën dhe momentet që të bëhët pjesë e vullnetit të mirë për skamnorët e pa strehë.

Nuk e di sakt para sa vite, por edhe sot vazhdojn të ma kujtojn miq e dashamirë, rastin kur kishin lexuar e parë në emision televiziv se si Shabani bashkë me baben e tij Beqirin kishin ndertuar një shtepi humanitare për një të pa strehë.

Vetem kur tjerët me thonë se, djali i axhes tuaj e keshte dhuruar një ndertim shtepie për skamnorët, mjafton tër ndihem mirë edhe unë bashkë me ata të cilët po strehohën nën kulmin e shtepive tyre.


E pergëzoj Beqirin dhe Shabanin të cilët reflektojn pozitivisht aty ku munden dhe u do zemra e vullnetit të mirë.

Lidhja:

https://www.facebook.com/radiofontana.istog/posts/1655977351141898?pnref=story

Kur tjetri është, dhe bënë mirë, ndiju edhe ti mirë se e keqja largohët më leht

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.