Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Gruaja shtatzënë me 20.000 bletë mbi bark dhe vetëm qeshet

Nga shtypi

Kjo na bënë të kuptojm dhe mësojm se, nese nuk sillësh keq dhe nuk u ke sjellur ngacmime të këqija, as njerëzve e as bletëve nuk ke pse u frikësohësh

Është kjo një foto, e cila pas lindjës së fëmiut do duhet të ketë kujtimin më të mirë.

Lidhja nga mora fotografinë :


Fotosesioni i çuditshëm: 20 mijë bletë në barkun e shtatzënës!

Më: 4 shtator 2017 Në ora: 12:14

Gruaja shtatzene me blete ne bark

http://www.botasot.info/ndryshe-lajme/754691/fotosesioni-i-cuditshem-20-mije-blete-ne-barkun-e-shtatzenes/

Fotosesionet e shtatzënave thonë shumë për jetën, të tilla më në trend i sollën dhe yjet e njohura të showbizit, Kourtney Kardashian e Beyonce.

Por edhe më të çuditshme këto ide fotografish, i ka bërë një grua nga Ohajo, e cila nxiti reagime të shumta kur publikoi setin e saj fotografik me mbi 20 mijë bleta të gjalla që lëviznin rreth barkut të saj shtatzënë.

Bletari, Emily Mueller, 33 vjeçar, tha se insektet kanë qenë pjesë e madhe e familjes dhe biznesit të tyre, prandaj dhe kanë vendosur që të realizojnë një ide të tillë.

Luzren 04.09.2017

Xun Çetta

Gruaja shtatzënë me 20.000 bletë mbi bark dhe vetëm qeshet

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.