Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Urime dhe në gëzime për të gjithë qoftë festa e neserme

Kulturë

Gjithë qytetarëve të besimit islam,të cilët respektojn festat e njëritjetrit pa dallim besimesh, më zemër e respekt për ta, do doja të ju uroj Festën e Bajramit të vogël siq e quajm Kurban Bajramin. Uroj dhe shpresoj që kjo festë e neserme të jetë e begatë më gjitha të mirat në sofrat e gjithë besimtarëve si dhe, të ndihen të priveligjuar nga njerëzit e mirë dhe nga zoti, gjithëata të cilët presin dhe percjellin vizitor edhe të besimit katolik apo të krishter gjithëandej ku do pihet kafja e kësajë feste.

Urime dhe vetëm gëzime paqim si njerëz të besimit, në një zot të perbashkët. Kjo është festa dhe si e tillë pranohet nga zoti. URIME

Luzern 31.08.2017

Xun Çetta

 


Urime dhe në gëzime për të gjithë qoftë festa e neserme

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.