Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Besimi është i mirë kur besojm në një zot të perbashkët

Kulturë

I nderuar Cetta Gjakova, po te lajmërohëm edhe pse jeni më nofkë në facebook.

Ka ca ditë që kur po më vijn postimet tua madje edhe në profilin tim publik dhe të gjitha këto si punime të implikuara shumë vrazhdë në baza fetare. Më beso i, apo e nderuar se, nuk të bëjn nderë ty as vendit aq më pak në këto situata gjitha këto çfarë shkruan dhe po shperndan ato. Unë e kuptoj dhimbjën e secilit, në ketë rast edhe dhimbjën tuaj, por ilaqi i sherimit për të gjithë është më i madh sesa ta sherosh vehtën dhe ti mbytësh të tjerët.


Të gjithë ne si popull, nuk mund te jemi Hoxhallar,

Priftërinj, Papë në Vatikan etj, por as të jetojm pa ta derisa të vlerësojm se ata po predikojn paqe, afrim ndernjerëzor dhe besim në zotin, kuptohet  secili ashtu si donë e mundet të beson në të njejtin zot pa dallim i krishter apo islam. Zoti është një për të gjithë.

Shëndet e më fat të qoftë Kurban Bajrami

Ja lidhja nga ku u detyrova të shkruaj :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=146964322463259&set=pcb.146964355796589&type=3

Luzern 31.08.2017

Xun Çetta

Besimi është i mirë kur besojm në një zot të perbashkët

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.