Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Foto e cila do ta marr Dedën në pyetje apo do ti demanton perfoljët ?

Rrefime

Foto e cila demanton perfoljët se gjoja Dedë Misë Martini Hajdari po na u merrka më vetura të shtrejta dhe nuk i bënë hesap njerëzit buzë rrugës. Ai, po sot, po kalonte më biqikletë aty pari ku edhe u ndal e i pershendeti bashkëmergimtarët të cilët ishin duke pier kafen e mengjesit aty jasht lokalit dhe quditrish, pa u lajmëruar tek ne brenda, ai u largua krejt i qetë. Ne e pritem se ai do ta lë biqikletën e do hynë brenda por ja se Deda na befasoj, befasi kjo për të cilën do merret në pyetje.

Luzern 20.08.2017
Xun Çetta

Komentet në facebook:

Xun Çetta : Tash pas kaq orësh zbulova se Deda e paska perjetuar një shqetsim të vogël po në këtë vend nga ku më pas ka shkuar drejt e në banesë. Duke i pershendetur bashkë vendasit e vet, këta ne mes tzë cilët shihen ketu afer Dedes, i paskan thënë : ,,Gdesi Zemljace" Ku je vendas ? Unë kam shtetin tim Kosovën nga cili vend jeni ju në Kosovë ? i pyet Deda. Ne jemi nga rrethi i NISHIT i pergjigjen ata. Deda ju thot : Tani nuk qenkem vendas, mendova se jeni Serb nga Kosova si vendas tont por ja ndoshta pas sa vite edhe ju nga rrethi i Nishit mund te jeni vendas. Kështu i paskan ndrruar ca fjalë e paska shkuar drejt e në banesë. Hetimet vazhdojn

Kolë Abazi : Per sa unë e njof, z.Dedë Hajdari është i thjeshtë,pa komplekse,i afërt dhe dashamirës per njerzit dhe shoqërinë e vet.

Xun Çetta : Po kolë i nderuarë, ashtu është, por Deda sa dukët dje ka bërë vepër per kundervajtje e pas hetimeve të para, po del se ka bërë vepër penale përqka do duhët ti pergjigjet një raporti informativ. Tani a do e rrokun ligjet e Zvicrës pasi në këtë teritor e ka kryer vepren apo do denohet më ligjet e Kosovës të cilës i ka shkaktuar dëme të konsiderueshme në mardhëniet diplomatike më Serbinë ku ju ka thënë atyre se, ndoshta në të ardhmen edhe Nishi do të jetë Kosovë. Kjo, automatikisht nga vepër per kundervajtje kalon në vepër penale. Shpresoj ta kalon disi ngase Deda nuk e meriton as arrestin e as denimin.

 


Foto e cila do ta marr Dedën në pyetje apo do ti demanton perfoljët ?

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.