Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Lamtumirë rini, mirësevjen pleqëri e artë, krenaria mes nesh qoftë e zjarrtë

Familiare


Kaq pak jetova dhe më kaq fate e fatkeqësi disi kalova, vetëm tani në 61 vjetorin po ndalem dhe më zemër të hapur, dua të te kuptoj e pranoj ty pleqëri, të te pranoj si fillim pleqëri e cila së fundi fillove më mua në shoqëri më hy, por unë nuk të kuptova ty.


Tani, mirësevjen pleqëri, në marrëveshje e mirëkuptim më të kaluarën time në rini, kështu bashkë, besoj më leht do të vazhdojm që edhe kohën tënde disi ta kalojm. Më të kaluarën time në rini dhe tani me ty pleqëri drejtë e në parajsë të njerëzimit të asajë bote kemi me hi, nuk të lë vetun ty oj pleqëri.    

Ata apo ato, të cilët apo cilat,  ditëlindjën ma urojn, po më këtë mesazh për ty pleqëri, do i falenderoj dhe i lus që kështu, ty pleqëri, të te pranojn në kualicion jete më hy.

Tani në fund të reagimit dhe falenderimit në këtë mengjes të hershëm e me diell, ju falenderoj ju miq e mikesha që më uruat ditëlindjën në këtë fillim dhe tjerët që do më urojn në vazhdim, për të më bërë që të ndihëm më mirë dhe në mua të shihet vetëm shkëlqim. Urofshim, festofshim dhe u gëzofshim bashkë.

Kështu do doja ti cakrrojm gotat për shëndetin dhe suksesin tonë por tani ditë Ramazan aenkan këto, kështu po thonë, por ne bashkë tutje do të vazhdojm.

Falenderimet nga Luzerni 29.05.2017 

Miqësisht Xuni

Facebook:

Lidhja:
https://www.facebook.com/xcetta/timeline/story?ut=84&wstart=0&wend=1496300399&hash=4863818966133829250&pagefilter=3&pnref=story

 

Lidhja -II-
 

https://www.facebook.com/xcetta/posts/1510769695609822

 

Lamtumirë rini, mirësevjen pleqëri e artë, krenaria mes nesh qoftë e zjarrtë

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.