Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Karakteret e njerëzve, Hasa dhe Hysa !!!

Metaforat politike imponim i kohe


Mjerisht po shtohet numri dhe zbulohën ata të cilët kaq vite pas lufte e dashtën Hasën dhe Hysën pa dallim të bërave tyre, i dashtën ngase më ta dhe nen ta, ngriheshin më leht. Kur filluam e i marim afer vehtës për ti perpunuar në të mirën e vendit, Hasën dhe Hysën, tani filluan e shohin rrezikun e Hasës dhe Hysës ngase po ua merr tjetri për të parë bashkëpunimin e tyre kaq vite pas lufte !!!

Praktikë e poshtër kjo, është i mirë dhe mos me folni keq për Hasën as Hysën, sapo të jau marrish ata , menjëherë fillojn e thonë : Ja me kënd shoqërohet ky dhe kush e di çfarë po pshtjellin ata.

Të tilla karaktere njerzish, duan të jen vet e ti bejn 1100 të zeza dhe sapo të futësh aty, ata ikun dhe kthehen e flasin ndryshe për Hasën dhe Hysën, sigurisht për të goditur ty i cili ju prishe strofkat e poshtersive.

Luzern 25.04.2017

Xun Çetta
Karakteret e njerëzve, Hasa dhe Hysa !!!

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.