Politikë
E për zote mund ta shlyej që tani këtë postim të cilin ma paskeni postuar në profilin tim, postim ky më karakter tepër të njëanshëm e për më keq, tepër tendencioz dhe aspak unifikues si dhe pa pikë nderi në politikën e cila ka lëshuar të zinë e sajë në raportet tona ndershqiptare.

Po, mund ta shlyej këtë që tani, por po e lë edhe pak në mënyerë që edhe tjetri ta dij sesi vlerësohet nga ana ime ky lloj shkrimi dhe qellimi i tij.

 

Kjo formë e shkrimit nuk më bënë nder, perkundrazi më bënë të skuqem ndaj atyre të cilët prodhojn vlera si dhe më bënë të urryer tek ata të cilët nuk kuptojn qellimin e postimit të këtij karakteri publicistik këtu…

Këtu në këtë shkrim, janë jo një thikë më dy teha por dy thika më kater teha:

 

1-,,Rugova- Millosheviçi një“ Katastrofa e re për situatat sot.

 

2-,,Familja Haradinaj, mbi atë Jashari dhe Rugava“ Familje e cila gjoja paska vazhduar pertej tyre. Ndarje e familjeve emblematike të luftës dhe paqës kjo e keqe dhe shumë e dëmshme për sot, politikë e qullur kjo kundër të cilës është vet Ramushi nese nuk mund garantoj më shumë…

 

3-Mjegullim politik ky si publikim, mjegullim tek masat e niveleve të ulta të cilët nuk kuptojn kupilit e tjetrit.

 

4-Shërbimi më antikombëtar më këtë publikim, që kam mund ta lexoj për ditën e sotme kur do duhej të ishim krejt ndryshe 18 vjet pas luftes dhe sulmit të NATO-s në anën tonë. Ne sot, akoma kundër vetvetës, gati më zi se shtetet arabe duke luftuar njëritjetrin !!! O zot, ku je, a po na sheh apo vërtetë na ke braktisur ?


Luzern 24.03.2017

Xun Çetta

Link lidhja :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208715327137604&set=a.3074762225079.154973.1144396797&type=3&theater

Halil Çadrakundau një kujtim — me Bajram Ajetidhe 28 të tjerë. 12 orë më parë.

Metush Zenuni Dura meHalil Çadraku dhe 32 të tjerë.

24.03.2016 ·

Familja qe beri historine!

Me 24 mars 1998, diten kur filloi lufta e Haradinajve ne Gllogjan, Serbia dhe LDK, e kuptuan se renia e Jasharajve nuk ishte fundi i UÇK-se, por fillimi i Luftes frontale kunder shovenizmit dhe fashizmit serb, si dhe çjerrja e maskave te Pacifizmit Titist Rugovian, te cilet po ne kete date me porosi te Beogradit dhe ,, miqve" fiktiv, organizonin Zgjedhje ,, te lira e demokratike" gjoja "per te deshmuar se populli eshte kunder terroristeve te UÇK-se....".
MZD
24 mars 2016.-(ripostuar sot 24.03.2017)