Kulturë

Rexhe Kelmendi facebook 22.09.2016 ora 8.16  :  

Jam me i madh kur te fal se kur te urrej, kur te hakmerrem - Azem Shkreli.

Xun Çetta : Hakmarrja mes nesh për të kaluarën si popull, perfundimisht duhet të ketë marr fund. Urrejtja e perzier më gjelozi, jo vetëm për të kaluarën por edhe për aktualitetin, mjerisht është kah na kushton. Shpresoj se edhe këtë të keqe do ta kalojm pa u bërë të pa vlerë si popull, si kolektivitet. Mos të gjelpzojm negativisht, ngase kjo gjelozi kalon në urrejtje, të gjelozojm pozitivisht dhe ta shprehim gjelozinë në perkrahje të pales që gjelozojm për mirë, kjo është ajo e cila na kthen drejt vlerave.

 

Luzern 23.09.2016

Xun Çetta

Komenti:

Rexhe Kelmendi : Ju falenderoj perzemersisht per komentin i nderuari ish nxenesi im Xun Cetta !