Rrefime

 

Më lejoni të spekuloj edhe unë, vetëm më spekulime ia dilet në politikë

Sot pata shumë takime dhe më sukses ato drejt daljës nga kriza politike në të cilën e kanë perplasur vendin tonë. Nuk mjaftuan vetëm takimet dhe konsultat politike, u dash të takohën dhe konsultohën edhe komandant të UÇK-së si rival politik ata.

Sekretari i PDK-së z. Basri Musmurati, mik i vjeter i cili si më humor u thot atyre në portë : Pyeteni z. Çetta dhe në fund kontrollojeni a ka armë më vete apo jo.
Unë u thash : Kam armët e Isa Boletinit por nuk e dorëzoj asnjërën prej tyre. Miku Ali Geci fillimisht sikur u hamend, më pas kuptoj se ishte shaka e z. Musmurati per mes telefonit më sekretarën e tij. Takimi kaloj si më mirë dhe ishte pershtypja se po mbetemi etshem për ta vazhduar...

Takimi më djalin e z. Ibrahim Rugova ndjes pat për jetë e mot në amshim shpirti i tij, pra takimi më Mendim Rugova dhe më z. Salih Cacaj, po ashtu ishte një takim i frytshëm drejt perafrimit të vullnetmirëve pa dallim subjekteve politike kah jan sistemuar dhe veprojn ata.

Pa e tepruar me takimet tjera që pata sot, po pasqyroj edhe pjesë nga takimi më dy ish komandant të UÇK-së edhe sot rival në politikë ata.

Komandant Remi si në shaka po me thot: Z. Çetta, këndej në të djatht ke një komandant, andej në të majt i ke dy Komandant, njërin si komandant të UCK-së dhe tjetrin si oficer të ushtrisë së TITOS.
Komandant Leka e dëgjoj dhe me të qeshur e relaks u pergjigj:
Në të djathtë një Komandant, në të majtë Komandantin tjetër dhe në mes Komandanti i Komandantëve. Remi u bë sikur nuk e dëgjoj, a e degjove Rrrustem ? e pyeti unë paksa i rritur mendje por jo i dalldisur nga respekti, lavdi dhe mirësia e Komandantit Leka.
Sodoqoftë edhe këtu në këtë takim, kaluam mirë dhe mbetëm më shpresë se kriza politike do të kaloj më veshtërsi por më sukses. Ky kooalicion aktual duhet të bie sa nuk ka shkretuar akoma më keq.

Takimi i fundit pa i permendur të gjitha takimet që pata sot, po ashtu kaloj në këtë frymë për plotë shpresë se nga e keqja e madhe do të rrezatojë një e mirë e cila nuk ndalët. Kështu e ndam mendimin, mendoj arsyeshëm e më pervoja me mikun e vjetër z. Zymer Neziri dhe më z. Tafil Duraku.

Pra krejt në fund, le të mbeten spekulime këto të datës 16.12.2015 
Xun Çetta

info-cetta:

http://info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=778

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/1080982891921840?pnref=story

Komenti im shtesë në ripublikim tani 16.12.2017 jo bash spekulim:

Xun Çetta : Po këta komandantët nen maska ku ishin dhe a kishin lidhje më mua dhe tjerët si unë ? Po edhe këta e kryejshin punën e tyre më kopjet e teorive tona jasht të cilave nuk guxojshin të dalin edhe pse KOPY por e keqja është se shërbimet e kryqzuara rreth tyre ishin në anën e tyre për ti ndihmuar këta që punët tona të cilat nuk mund ti ndalin sherbimet, së paku ti kapin ata dhe të dilin në krye të luftës sonë për të bërë pas lufte krejt çfarë i ndodhi Kosovës për kaq vite.

Milaim Zeka legal e pa maska ngase sherbimet po kryenin punën e tyre dhe nuk kishte rrezik të merret në pyetje Milaimi i asajë kohe. Po kësi llojë incizimi nen maska, Milaimi ka bërë edhe më komandantet e pas luftës në Maqedoni të cilët po rrezikonin paqen atje dhe në rajon. Dihën ato filmime po si këto këtu.

Gjithë teoria e këtij filmime fjalë mirë këtu nen maska gjendet në shkrimet e thëna që nga 1989 e këndej nga ku kan terhjek copëza KOPY.

VIDEO :

https://youtu.be/YRxYhSgY6bE
Dt. 16.12.2017