Politikë

Asnjëhere më vështirë s`është kënë se sot të vertetën më e thënë, jo se ka dhunë apo diktaturë, por druri sot po bëhët gur dhe më pas, guri po bëhët gelqere e zezë, pa ngjyrë e per maskarallak.

Hajmedet për mu po çfarë po më vjen më shkru, a duhet vehtën me ndalu ngase edhe më keq muj me ndiku tek ata të cilët nuk jon tu më kuptu.

Për politikë e diplomaci të mbetur në Kosovë, Rroftë Behgjet Pacolli , njëri nga më ofanzivët e këtij vendi. Nga dy projekte të vetme anti krizë, të ofruara nga Ramiz Kelmendi dhe z. Pacilli, fatmirësisht svidoj ky i fundit. Isa dhe Albini le të pergaditën për betejat e radhës, a unë, po realizoj projektin e këpurdhave të z. Pacolli derisa aj, ta realizoj projektin tim në politikat e vendit tonë ku unë dështova falë po këtyre politikave pas lufte...

Unë, tani nuk po di kënd ta uroj e kënd ta ngushlloj. Po filloj ta ngushlloj dhe qetësoj vehtën time.

Luzern 05.09.2017

Xun Çetta