Politikë Pa humbur shumë kohë, të kendellemi ! po, të këndellemi ngase politika po pergjum dhe po e mjegullon popullin. Ja përplasjet më politika të tilla, një video 1990-1991, vazhdimi tutje dhe bindjet 2013 e deri sot në këto zgjedhje 2014.

LDK, kritikat e mia atë kohë kur ishte momenti të kritikohët, mjerisht i merrte si jo dashamirëse të këtij subjekti, pikërisht kështu kuptova se më dyshime jan marrë kritikat dhe sygjerimet e pas luftës në takime më VV-në. Nuk guxoj ta pergjithësaj atë subjekt ngase VV-ja tashmë është më e zgjeruar, por mjafton të jem keq lexuar nga z. Kurti. Koha kalon por pasojat mbesin, plagët lengojn pa pasur forcë perafrime dhe realizimi të synimeve tona në kohë të duhur. Kështu kujdestaron dikush mes nesh si veprimtar, ndikon dhe pengon ata që sapo bëhën faktorë për të marr vendime, pra kështu zbehen ata në prag të kthesave kur jan të ndikuar nga kujdestaria tradicionale në politikë. Të mos frikësohemi nga njishi i partive politike, nga gabimet që bëjn e as nga raportet më ta, le të zgjidhen pesë 5 kandidatura nga listat e partive politike dhe të votohen më të mirët më shpresë se po shkojm drejt programeve, individëve më të mirë dhe jo drejt monopolit të liderve në parti.

Linku:

http://info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=272

 

Prishtinë 6.6.2014

Xun Çetta