Politikë
Sali Berisha, PPSH. dhe loja shpërblyeseNga PDK Zvicër,linku facebook -06.02.2013


Edhe unë sa ty do qëndrojë në pushtet, 50 vjet do ia marrë shpirtin këtij populli. Të adhuroj, je frymëzimi im-sbKomentet:Xun Çetta 07.02.2013

Jo, jo, e keni gabim ju partia motër PDK Zvicër. Unë po korrigjoj motrën tuaj PPSH-në, nëse mund të bëj diçka që të mos bëhet ligjërisht e ndaluar epoka e saj. Aty kam kontributet e mia, këtë gjë e pranoj, por jo edhe përgjegjësit e atyre politikave që nuk i doja por diktatura impononte heshtjen. Sot kam mundësi dhe po korrigjoj veprat e Enverit që vendi të shkoj mbarë. S:Berisha.
--------------------------------.
Më këtë rast, një rrugë e dy punë thotë populli:
Ju PDK Zvicër, sollët foton e përpunuar, unë ja shtova edhe një përpunim montazh dhe tani po sjelli foton e pa prekur nga ne si lojë shpërblyese për PDK Zvicër :
Gjej tri ndryshime nga këto dy foto.