Kulturë
I përjetshëm në kujtimet tona emri i aktorit të mrekullueshëm Hadi Shehu, ngushllime Familjës Shehu, miq e dashamirve dhe kolegëve tij të skenës. Lavdi veprës dhe u preht në paqe trupi i tij.

Luzern 12.03.2017

Xun Çetta