Lajmet aktuale
 

Pa foto e pa koment për momentin, pas kaq kohe lajmërohëm dhe bëjë më deji se sot po udhëtoj serish për Zvicër.
Nënën e lash në prag të vdekjës por tepër të kthjellët në mendje e cila ndau kohën që të më këshilloj më pak fjalë pas mbi një orë rrefimesh derisa u lodh, dhe ashtu duke më rrefyer e zuri gjumi për të më lenë më lotë në sy e bërë qull nga vaji..
Për dallim nga Nëna, Kosovën e lash të pa vdekshme, të fortë por mjerisht të mjegulluar në mendje, e lash të pa aftë që të rrefej arsyeshëm e më nevojë kujtimi si dhe e lash në përpjekjet e saja për ta marr hapin e humbur. Kosova përfundimisht do sherohet pas operacionit në sallën e të cilit po shtrihet këto ditë dhe vitet që po vinë, po do sherohët por e lenduar e më dhimbje plagësh do ta kaloj këtë fatkeqësi shumë vjeqare të cilën e trashegoj nga shumë faktor.

PS.

Këtu, në këtë link do ta vazhdoj  sapo të kthehem andej

Trubuhoc 1.5.2014

Xun Cetta