Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (141):

Internes

Artikel Übersicht


 • mehr... (3826 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 4877 mal gelesen

Koha po afron, nuk di kush qka do bëjm, por realitetet një ditë, do ti thojm (Komentime )

Politikë

Po afron koha për ti thënë, dha argumentuar bash të gjitha, për ta parë pse politikan tonë pajtim mes veti nuk dojn, jo, ata nuk dojn që tavanin, dhe dyshemenë e pranimit në dialog më Serbinë ta vëjn. Mjerisht, ata duan, që fajin, pa dallim suksesi-mos suksesi, njëritjetrit më ja lënë, dhe në këtë betejë të egër mes veti, Serbinë ta harrojn !!!

 • mehr... (1820 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 834 mal gelesen

Fushata zgjedhore, modeli i pa shoq në Zvicër

Politikë

Fushata zgjedhore, modeli i pa shoq në Zvicër

 

Një publikim më pak vonim, vertet publikim paksa i vonuar, ngase paskam harruar faktin, se në Zvicër më postë, mundesh dhe do duhet më votuar.

 • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 770 mal gelesen

Sot 01.02.2023, pas kaq pauze gjysmë viti, po starton të publikoj info-cetta

Lajmet aktuale

Kjo faqe, do mbushet më aq sa mund të zë publikime të kaluara nga Facebook-u, kuptohet, duke perzgjedhur, ngase të gjitha nuk i zë, e ndoshta do ta hapi edhe një faqe tjeter, po për këtë plotësim nga publikimet e kaluara në facebook. 

 • mehr... (9679 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2137 mal gelesen

E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më Serbinë

Politikë

    E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më Serbinë, ishte dhe mbeti krimi më i madh çfarë i është bërë Kosovës…Kjo nuk don sqarim si marrveshje por, e donë një plotësim nese diqka mund të ketë shpetim.

 

 

 • mehr... (4950 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1690 mal gelesen

Plagjiatura tek ne për kaq vite më radhë ka prodhuar krim,

Politikë

   Plagjiatura e Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit, të dy profesorë në Fakultetin Filozofik, vertetë më befasoj, plagjiatorë në Kosovë ka më bollëk e teprim por se këta dy nuk do besoja se janë të një kategorie… Pa i ndar, tani emra nuk po lakoj por për njërin nga ta, nuk e besoj amë, është edhe një realitet se unë, literaturat e tyre shkencore nuk i kam lexuar e as vlerësuar, edhe po ti kasha lexuar nuk kam mundësi më vlerësuar ngase punime shkencore nga autor tjerë nuk kam lexuar.

 

 • mehr... (2235 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1715 mal gelesen

Facebook po më kushton pse faqën time info-cetta nuk po e furnizoj

Politikë

 Ja edhe një publikim nga facebook-u, publikuar më 07.06.2022 :

 

Njē emision aktualisht i nxeht dhe i frikshēm pēr frikacak.

 

Asnjērin nga mysafirēt nuk mund ti trajtoj tē luftēs nese mohojn krejt tē keqen qe ndodhi mē listat e veteranve.


2621 Artikel (437 Seiten, 6 Artikel pro Seite)