Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel zur Kategorie: Komentime


 • mehr... (472 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3444 mal gelesen

Të shkohët rënd më rënd, lidhje pas lidhjesh, për ngritje-zbardhje realitetesh (Komentime )

Politikë


Mentor Mushkolaj facebook 31.05.2016

Pra vetem nje shok mi dergoj disa nga Qekat qe i ka pagua, po sa e sa persona ka qe kan ndihmuar me shuma te medha ?.

Komenti im :
 • mehr... (1617 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3614 mal gelesen

Një koment i gabuar, më tendencë e më nxitim por i mirëseardhur per sqarim (Komentime )

Politikë


Pjesëmarrja ime në këtë kuvend zgjedhor, në cilësinë e mysafirit të ftuar, për mua ëdhtë një dëshmi se AAK, njerëzit e sajë këtu në CH, nuk janë të mbyllur dhe nuk punojn prapa perdeve për opinionin shqiptar…

 • mehr... (1362 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2837 mal gelesen

Sot, sapo u ktheva nga puna,,në profilin tim kishin shtruar temën ,,Birra Pejës" (Komentime )

Rrefime


Albo Ibrahimi në profilin tim facebook 27.05.2016 më Smail Imeri dhe 75 të tjerë

Oo Shqiptarë! Pini Birrë Pejës  

 • mehr... (10717 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3728 mal gelesen

A është e gjitha kjo çfarë u tha për z. Haliti, a vërtetë po dalin guximtar (Komentime )

Politikë


 
A është e mundur kjo !!! a u besohët njerzëve të sherbimeve të huaja për njerëzit po ashtu të sherbimeve ? Po, po ndodhin këto kur të gjithave po u vie fundi dhe pastaj,  o burra, vrap kush kujt po ja grabit.

 • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 7571 mal gelesen

Ndryshimet edhe mund të vijn, por lutëm të mos viejn më hamshor të rinj (Komentime )

Metaforat politike imponim i kohës


Foto nga Thoma Duka, VICI i 24 OREVE TE FUNDIT dhe komenti im :

Xun Çetta : Ikun kuajt, por kujdesë mos na vinë hamshorët që jau kalojn edhe kuajve të shalës

Më këtë nuk futi frikë as panik, por kujdes në secilin hap që shkojm përpara. Politika e don një vetë kontrollë të rregullt nese duam të mos na kontrollojn e as qeverisin të tjerët. 

Linku:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201013464370435&set=gm.656413487735212&type=3&theater 


Luzern 23.05.2016

Xun Çetta

 • mehr... (4002 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3498 mal gelesen

U bëre gaz,o Isë!. (Këtu u ndalem gjatë vlerësimeve të gjithave çfarë u thanë) (Komentime )

Politikë


Nese, për pak kohë ndalemi së shkruari e publikuari mbi rastin e zonjës Gërvalla, kjo nuk do të thot se bëmë zhurmë dhe u ndalëm, jo, tani po mblidhën gjitha çfarë u thanë, po vlerësohën dhe shohim se sa pati lëshime e sa vlerë publike, pastaj ta shohim sa ka gadishmëri bashkëpunimi dhe nderlidhje mes atyre që dojn ndryshimet reale, e më pas puna serish vazhdon…

Nder këto permbledhje dhe vlerësimet e tyre, tani u ndalëm këtu:

LEXO


676 Artikel (113 Seiten, 6 Artikel pro Seite)