Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme

Kush ku është..?

Gäste (45):

Internes

Artikel zur Kategorie: Akademi Perkujtimore


 • mehr... (1451 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 501 mal gelesen

Një shkrim si ky, tmerron gjithë pushtetar e hiliqar të gjitha kohëve dhe pushteteve tyre (Akademi Perkujtimore)

Kulturë

  Unë, nuk kam bashkëpunuar më t`pa vdekshmën dhe idealin e tani të ndjerës Fitnete Ramosaj, jo,jo ngase ky është realiteti, por kam pas raste, jo shumë por ndoshta edhe të pa numerta ta takoj dhe komunikoj më të dhe ta lexoj bë sy luftën e sajë pa kompromis pas lufte të cilën po e vazhdonte ajo.

 • mehr... (645 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 473 mal gelesen

Pushoft i qet trupi juaj në tokën e Kosovës së trazuar ndër vite o Rasim Thaçi -CIMA (Akademi Perkujtimore)

Kulturë

 Lajm i rëndë ky dhe ende i pa besueshëm se ti Rasim, nuk do të na qetësosh në kohët më të trazuara të cilat edhe mund ti perballojm prap ashtu siq i perballuam më ty, më humorin dhe kënaqësitë e aktrimit tuaj të mrekullueshëm.

 • mehr... (103587 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 604 mal gelesen

Viti 1981,vit para final i përpjekjeve për çlirimin e vendit (Akademi Perkujtimore)

Kulturë

   

Këtu vetëm një pjese nga kumtesa 50 faqe me temë :

Viti 1981,vit para final i përpjekjeve për çlirimin e vendit

Fillimisht më duhet ta them faktin se krejt çfarë kanë mundur të bëjnë shërbimet si UDB dhe shërbime tjera më njerëzit e gjuajtur ne këto demonstrata, janë pasoja të cilat po na përcjellin edhe në ditët e sotme. Kjo ka bërë që zbardhja e këtyre ngjarjeve të shkoj kaq gjatë dhe të futen dilema në karakterin e këtyre ngjarjeve.

 • mehr... (16741 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 428 mal gelesen

Sot 11 Marsi i vitit 1981 u manifestua si 40 vjetori jubilar i këtij viti kthesash (Akademi Perkujtimore)

Kulturë

( Një Sqarim : z. Ali Lajçi i cili sipas protokolit e kishte fjalën hyrëse por mjerisht ai, tash dy ditë është i shtrir në spital dhe jo në gjendje të jetë në këtë Jubilar të vitit 1981. Mbrëmë vonë u vendos që këtë ta bënë z. Hydajet Hyseni nga ku publikisht i uruam sherim sa më të shpejt Aliut tash në Spital )

 • mehr... (248 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 486 mal gelesen

Ftesë publike dhe për Media të vendit tonë (Akademi Perkujtimore)

Kulturë

  Pa politikë këtë ftesë po më duhët më publikuar ngase Xhevati këtë obligim për Media ma ka ngarkuar e kjo le të jetë ftesë publike edhe për ata të cilët më Paranverën e 81-shit duan më u solidarizuar. Aktivitetet politike nuk jam duke i publikuar por ky aktivitet jasht politike do duhët më na bashkuar.Të ftuar zyrtarisht jan gjitha subjektet politike në trevat tona Shqiptare veq e veq.

 • mehr... (618 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 510 mal gelesen

Ditë e cila dallon nga ditët tjera, dreka në Veri të Mitrovicës, pas dreka në Qendrën e Studentve Prishtinë (Akademi Perkujtimore)

Kulturë

 Sot, pas drekës në Veri të Mitrovicë drejt e në Qendrën e Studentëve në Prishtinë ku u vendos pika ku më 11 Mars 2021 do të vëhët gurthemeli i Memorialit të Pranverës Shqiptare 1981.


172 Artikel (29 Seiten, 6 Artikel pro Seite)