Takimi më Adem Demaçin në demonstratën javore në Gjenevë

Takimi më Adem Demaçin në demonstratën javore në Gjenevë Publik

Xuni

2 Vits
282 Shikime
Want to watch this again later?
Sign in to add this video to a playlist. Identifikohu
Shpërndaje 0 0

Ndaje videon:

kategori:
Përshkrim:
Takim me Adem Demaçin pas sa kohe tani në demonstrata në Gjenevë. Ishte takim ky të cilit më pas ju vë kontrolli nga njerëz të cilët mendohej por më vonë u pa se vërtet kan qen dhe mbetur klani më shkatrrues i këtyre lidhjeve veprimtarësh.

Komente:

Koment