Ali Aliu dhe Azem Hajdari prezent në Zürich

Ali Aliu dhe Azem Hajdari prezent në Zürich Publik

Xuni Çetta

3 Vits
926 Shikime
Want to watch this again later?
Sign in to add this video to a playlist. Identifikohu
Shpërndaje 0 1

Ndaje videon:

kategori:
Përshkrim:

Komente:

Koment